Fizetési módok

Utánvétes fizetés

Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben, vagy bankkártyával kiegyenlíteni a futárnak, vagy a szállító kollégánknak. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket.

Online fizetés bankkártyával

Jelenleg webáruházunkban nem tud bankkártyával fizetni! Amennyiben a rendelés leadásánál bankkártyával szeretne fizetni. Kérem a terméket a rojaker.hu oldalunkon vásárolja meg.

Fizetés előre utalással

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor Önt további költségek már nem terhelik. Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért az utalás indításáról csak értesítésünket követően rendelkezzenek.

Amennyiben Ön rendelés leadásánál az átutalást választja, úgy a rendelés leadását követően e-mailben kapni fog egy díjbekérőt. Amikor ezt a díjbekérőt kifizeti e-mailben küldjük az e-számlát, illetve feladjuk a rendelését.

Az átutaláshoz szükséges információk

  • Bank: Unicredit Bank
  • Számlatulajdonos: ROJAKER Kft.
  • Számlaszám: 10918001-00000102-67450001

Fizetés készpénzzel üzletünkben

Személyes áruátvétel esetén üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.