Chameleon 2×2 ragadólapos rovarcsapda

A CHAMELEON ragadólapos rovarcsapda alkalmazása lehetővé teszi, hogy a repülő rovarokat irtószer kihelyezése nélkül fogjuk be, főleg ahol élelmiszert tartanak, élelmiszert dolgoznak fel, élelmiszert csomagolnak, élelmiszert készítenek elő, élelmiszert fogyasztanak. A ragasztós lapok egyúttal a rovarfertőzés mértékéről is hasznos információkat szolgáltatnak.

169 266 Ft

133 280 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 169 266 Ft / db

Készleten

  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-KV-32514 Kategória:

Leírás

A ragasztólapos módszert alkalmazó CHAMELEON rovarcsapdák diszkrét megjelenésűek és egyszerűen karbantarthatók. A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan, egyszerűen, hatékonyan befoghatóak, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye hogy a rovarok a csapdából kiesnek, szétszóródnak vagy más módon kikerüljenek. A CHAMELEON a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek. A fénycsövek teflon védőhüvellyel rendelkeznek, aminek a következtében az esetlegesen széttört fénycsövek üvegszilánkjai nem szóródnak szét a környezetben, törésbiztos fénycsövekkel vannak felszerelve alapból. A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint pl. a gyümölcslegyek, szúnyogok….

A CHAMELEON 2×2 mennyezetre függeszthető: alkalmas nagy, nyitott terek védelmére. Elhelyezhető közlekedő folyósokon is. 360o-os vonzáskörzet, két ragasztós lappal és 4 db Quantum BL UV fénycsővel. Fehér  kivitelű.

Kihelyezés: Mennyezetre szerelt.

Lefedettség: 180 m2.

Méret: 31,5 x 48,5 cm
További információk

Tömeg 7 kg
Méretek 58,0 × 40,0 × 19,0 cm