EDGE ragadólapos rovarcsapda

A környezettudatos felhasználók számára az Edge rovarcsapda a leghatékonyabb kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtó készülék, mely egyedi tapadó fóliás technológiájával és tökéletes kialakításával számos területen alkalmazható.

113 878 Ft

89 668 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 113 878 Ft / db

Elfogyott

Értesítsenek, ha ismét kapható

  • Nincs készleten, kiszállítása 1-7 munkanap
Cikkszám: R-ZF105 Kategória: Címke:

Leírás

Jelen pillanatban a piacon nem létezik ennél a rovarcsapdánál jobb és hatékonyabb rovarcsapda a ragadólapos rovarcsapdák között! Ez a ragadólapos rovarcsapdák csúcsa.

Hasznos tudnivalók a ragadólapos rovarcsapdákról:

– A tapadó fóliával ellátott elektromos rovarcsapdák többsége beépített UV izzók és sima felületű tapadó fóliák segítségével fejtik ki hatásukat.

– Ilyen típusú rovarcsapdát elsőként, egy rovarirtók gyártásával foglalkozó vállalat, a P + L Systems hozott kereskedelmi forgalomba 1998-ban (Flytrap Commercial).

– Ezt követően számos, különböző típusú és méretű, hasonló technikával működő rovarcsapdát fejlesztettek ki, lényeges technikai újításra azonban nem került sor.

Miért volt szükség a továbbfejlesztésre?

– A rovarok kedvelik a sarkokat, emiatt szükség volt a tapadó fólia felületét simáról redőzöttre / barázdáltra változtatni.

– A sima felületű fólia csökkentette az UV izzók hatását (az izzók a fólia mögött helyezkednek el a redőzött fólia két oldalról fogja közre az izzókat, míg a sima csak egy oldalról)

– A fólia méretének növelésével az eszköz hatékonyabbá vált (minél nagyobb felületű a fólia, annál több rovart képes elpusztítani).

Kutatási, teszteredmények kimutatták, hogy az Edge rovarcsapda 31. 5 %-kal több legyet pusztított el, mint a sima, illetve a hullámos felületű fóliával működő rovarcsapdák. Ezen felül gyorsabbnak is bizonyult!

Legnagyobb hatókörzet: 120 m2

Elhelyezése: függesztve, falra szerelve, vagy állítva

Anyaga: nemesfém szerkezet

Méretek (mm) 380 x 570 x 110

Súly (kg) – 5,5

Fénycsövek (Watt) 2 X TGX15–18 vagy 2 x TGX15-18S

Ragadólap: 1x INF198 (6 db/cs)További információk

Tömeg 4,5 kg