NECTAR Elektromos Darázs és Muslincacsapda

Kiváló elektromos rovarcsapda. Speciálisan darazsak, illetve muslincák ellen, de kiválóan működik más repülő rovarokkal szemben is. Pékségeknek, cukrászdáknak, fagyizóknak, zöldségeseknek, szőlészeteknek… kiváló választás.

80 927 Ft

63 722 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 80 927 Ft / db

Készleten (utánrendelhető)

  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-ZL055 Kategória:

Leírás

Sok esetben okoznak problémát szezonban a darazsak, vagy bizonyos esetekben a muslincák.

Milyen esetekben alkalmazható:

Gyakori darázsprobléma pl. nyáron, vagy szeptember környékén a pékségekben, látványpékségekben, cukrászdákban az édességek környékén, borászatokban a szőlő feldolgozásakor repkedő darazsak, vagy zöldségstandoknál, boltokban a nyáron gyorsabban érő gyümölcsök körüli muslincák, gyümölcslegyek röpködése.

E problémára eddig megoldást jelentettek a különböző elektromos rovarcsapdák, de nem 100%-ban, hiszen vagy nem fért hozzá a feszültséggel töltött rácshoz a darázs annyira vékony volt a védőrács, hiába vonzotta a fény, vagy túl apró termete miatt a gyümölcslégy átrepült az egészen, nem ért hozzá semmihez.

Kutatásokkal kimutatták, hogy a darazsak, illetve a muslincák is jobban vonzódnak bizonyos illatokra, mint pl. a fényre (rovarcsapdafénycső.) A NECTAR rovarcsapda erre a problémára lett kifejlesztve! Nem csak fénnyel dolgozik, hanem feromonnal impregnált ragadólappal is, sőt még egy speciális folyékony csalianyag is lett hozzá kifejlesztve, ami tovább fokozza a sikeres védekezést!

A muslincák többnyire a zöldségeseknek jelentenek problémát, nekik is kiváló választás a rovarmentesítésre a NECTAR elektromos rovarcsapda, aminek előnye a kisebb illatokkal, illóolajokkal dolgozó csapdákkal szemben, hogy nem egy szezonra veszi a készüléket, csak a fénycsövet és a megtelt ragadólapot kell cserélni, ami gazdaságos kiszerelésben elérhető.

A NECTAR egyszerre 4 különböző módon is csalogatja a rovarokat.

1. Speciális SYNERGETIC szilánkbiztos fénycsővel van ellátva. Egyszerre 2 hullámhosszon is bocsát ki fényt. Ez a fény több rovart is vonz, pl. darázs.
2. Speciális illatanyaggal átitatott ragadólap. (Sárgadinnye.)
3. Ragadólap rovarok számára vonzó sárga színe.
4. Plusz egy tartályba önthető speciális csalianyag. (darazsakra, illetve muslincákra.)

A Nectar hátlapja úgy van kialakítva, hogy arra akár reklám, vagy árlista is elhelyezhető, ha kínáló pultba építenénk, takarható a rendszer! Ha nem pultba, vagy pultra tesszük, rögzíthetjük falra is.

A darázscsapda a hozzá vásárolható természetes alapú csalianyaggal a leghatékonyabb! Tekintse meg a csapdáról készült fényképeket a képeink között.

Műszaki adatok:

Méretei: 505 x 120 x 100 mm
Súly: 1.9 Kg
Fénycső: 1x 15w TGX15-18S (szilánkbiztos)
Ragadólap: INL 170 (sárga)
30m2 területre (falra szerelhető)
Nagyon esztétikus rozsdamentes burkolat
DESIGN HACCP rovarcsapda

haccpTovábbi információk

Tömeg 3 kg
Méretek 60,0 × 18,0 × 17,0 cm