PlusZap 16 fehér acél rovarcsapda

A PlusZap fehér acélból készült rovarcsapda professzionális megoldást kínál a rovarok megfékezésére. (Kis és közepes alapterületű helyekre ajánljuk.)
A PlusZap ideális üzletekbe, kifőzdékbe, konyhákba, teraszokra és más felhasználási területeken egyaránt, ahol igény van a rovarok megfékezésére.

36 322 Ft

28 600 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

Cikkszám: ZE123 Kategória:

Leírás

Esztétikus megjelenésű feszültséggel működő rovarcsapda. A rovarcsapda mindkét oldala nyitott kialakítású és a váz két végén lévő műanyag záró elemek is rácsozottak, ennek köszönhetően a rovarcsapda 360º-os védelmet biztosít a védett területen. A fénycsőcsere egyszerű, rovargyűjtő tálcájának kiemelésével a készülék belseje és a fénycsövek hozzáférhetővé válnak. A fénycsövek elhelyezkedése is speciális. Ellentétes oldalon, illetve az egyik alul, míg a másik felül. Így sokkal hatékonyabban tudják magukhoz vonzani a rovarokat. Érintésvédelmi rendszerének köszönhetően a tálca kiemelését követően automatikusan kikapcsol. A rovargyűjtő mélyebb, illetve a szélei enyhén vissza vannak kanyarítva a rovarcsapda belseje felé. A rovarölő rács úgy lett kialakítva, hogy azon a legkisebb rovarok se férjenek át úgy, hogy ne csapná őket agyon a magasfeszültség.

Legnagyobb hatókörzet:40 m2,

Elhelyezés:felfüggesztve, falra szerelve, vagy állítva

Anyaga: fehér acél, oldalt UV álló műanyag

Méretek (mm): 262 x 365 x 130

Súly (kg) – 3.0Kg

Fénycsövek (Watt): 2xTVX8-12, vagy 2xTVX8-12S vagy 2x TPX8-12 (360nm)

Garancia: 1 év