PlusZap 16 rozsdamentes acél rovarcsapda

A PlusZap rozsdamentes acélból készült rovarcsapda professzionális védelmet kínál a rovarok megfékezésére. (Kis és közepes alapterületű helyekre ajánljuk.)
A PlusZap ideális üzletekbe, kifőzdékbe, konyhákba, teraszokra és más felhasználási területeken egyaránt, ahol igény van a rovarok megfékezésére.

38 645 Ft

30 429 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: ZE126 Kategória:

Leírás

Esztétikus megjelenésű feszültséggel működő rovarcsapda. A rovarcsapda mindkét oldala nyitott kialakítású és a váz két végén lévő műanyag záró elemek is rácsozottak, ennek köszönhetően a rovarcsapda 360º-os védelmet biztosít a védett területen. A rovargyűjtő tálcájának kiemelésével a készülék belseje és a fénycsövek hozzáférhetővé válnak. fénycsövek speciálisan vannak elhelyezve. Ellentétes oldalon, illetve az egyik alul, míg a másik felül. Érintésvédelemi rendszerének köszönhetően a tálca kiemelését követően automatikusan kikapcsol. a rovargyűjtő mélyebb, illetve a szélei enyhén vissza vannak kanyarítva a rovarcsapda belseje felé. A rovarölő rács úgy lett kialakítva, hogy azon a legkisebb rovarok se férjenek át úgy, hogy ne csapná őket agyon a magasfeszültség.

Legnagyobb hatókörzet:40 m2

Elhelyezése: felfüggesztve, falra szerelve vagy állítva

Anyaga: rozsdamentes acél, oldalt UV álló műanyag

Méretek (mm): 262 x 365 x 130

Súly (kg): – 3Kg

Fénycsövek (Watt): 2xTVX8-12, vagy 2xTVX8-12S vagy 2x TPX8-12 (360nm)

Garancia: 1 év

Brand