PlusZap 30 alumínium rovarcsapda (II.generációs)

A PlusZap 30 a legkeresettebb 30W-os alumínium rovarcsapda (a Flyzap 30 rovarcsapda továbbfejlesztése), mely professzionális, viszont olcsó megoldást kínál a rovarok megfékezésére. (Közepes és nagy  alapterületű helyekre ajánljuk.)
A PlusZap 30 ideális üzletekbe, kifőzdékbe, konyhákba, teraszokra és más felhasználási területeken egyaránt, ahol igény van a rovarok megfékezésére.

25 919 Ft

20 409 Ft (ÁFA nélkül)

Pelsis márkalogó

Leírás

A rovarcsapda mindkét oldala nyitott kialakítású és a váz két végén lévő műanyag záró elemek is rácsozottak, ennek köszönhetően a rovarcsapda 360º-os védelmet biztosít a védendő területen. A rovarcsapda műanyag alkatrészei (záró elemek) is mind speciális UV álló anyagból készültek. A rovargyűjtő tálcájának kiemelésével a készülék belseje és a fénycsövek hozzáférhetővé válnak. A fénycsövek a rovarcsapdában sajátosan vannak elhelyezve. Ellentétes oldalon, illetve az egyik alul, míg a másik felül. Így sokkal hatékonyabban tudják magukhoz vonzani a rovarokat. Az érintésvédelmi rendszerének köszönhetően a tálca kiemelését követően automatikusan kikapcsol. A PlusZap rovarcsapda rovargyűjtő tálcája is speciális. A rovargyűjtő mélyebb, illetve a szélei enyhén vissza vannak kanyarítva a rovarcsapda belseje felé. A rovarölő rács úgy lett kialakítva, hogy azon a legkisebb rovarok se férjenek át úgy, hogy ne csapná őket agyon a magasfeszültség.

Legnagyobb hatókörzet: 80 m2

Elhelyezése: felfüggesztve, falra szerelve,vagy állítva,

Anyaga: alumínium, oldalt UV álló műanyag

Méretek (mm): 262 x 514 x 130

Súly (kg): 2.5Kg

Fénycsövek (Watt): 2xTVX15-18, vagy 2xTVX15-18S, vagy 2x TPX15-18 vagy

2xTGX15-18, 2xTGX15-18S (zöld színű Synergetic)

Garancia: 2 év

Fénycsőcsere:

Brand

PELSIS

Pelsis márkalogó