PlusZap 80W rozsdamentes acél rovarcsapda

PlusZap 80 rozsdamentes acél rovarcsapda ipari és mezőgazdasági célú használatra tervezett, rendkívül megbízható, nagyteljesítményű készülék. Raktárakba, terménytárolókba, mezőgazdasági létesítményekbe is kiváló választás. 2db 40w-os fénycsővel működik.

125 874 Ft

99 113 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 125 874 Ft / db

Készleten

  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-PZ80S-EU Kategória: Címkék: ,

Leírás

Stílusos megjelenésű rovarcsapda. A rovarcsapda hatékonyságát több tényező növeli. Többek között, hogy mindkét oldala nyitott és a váz két végén lévő műanyag záró elemek is rácsozottak, így a rovarcsapda 360º-os védelmet biztosít.

Megkönnyíti a karbantartását, hogy a rovargyűjtő tálcájának kiemelésével a készülék belseje és a fénycsövek hozzáférhetővé válnak.

A Plus+Zap rovarcsapdák sajátossága itt is észrevehető, a fénycsövek a rovarcsapdában speciálisan vannak elhelyezve. Ellentétes oldalon, illetve az egyik alul, míg a másik felül.

Veszélytelen, mert az érintésvédelmi rendszerének köszönhetően a tálca kiemelését követően automatikusan kikapcsol. A rovargyűjtő tálcájának kialakítása is hasznos, mert mélyebb, mint más rovarcsapdáknak, illetve a szélei enyhén vissza vannak kanyarítva a rovarcsapda belseje felé.

A rovarölő rács úgy lett kialakítva, hogy azon a legkisebb rovarok se férjenek át úgy, hogy ne csapná őket agyon a magasfeszültség.

Legnagyobb hatókörzet: 240 m2,

Elhelyezése: felfüggesztve, falra szerelve vagy állítva

Anyaga: alumínium oldalt UV álló műanyag

Méretek (mm): 262 x 670 x 130

Súly (kg): – 4,5 Kg

Fénycsövek (Watt): 2x TVX36-24

Garancia: 1 év