Synergetic TGX15-18 Rovarcsapda fénycső – 15W

18” / 450 mm hosszú egyenes rovarcsapda fénycső kettős hullámhosszú fénykibocsátással: 540 nm-es zöld és 368 nm-es UV fényt bocsát ki. A Synergetic fénycsövek akár 40%-al is hatékonyabbak a hagyományos 368 nm-es, kék fényű fénycsöveknél.

Élettartama kb. 8000 óra.

2 887 Ft

2 273 Ft (ÁFA nélkül)

Synergetic márkalogó

Leírás

Fénycső csere esetén érdemes az indítókondenzátort is kicserélni! A Synergetic fénycsövek akár 40%-al is hatékonyabbak a hagyományos 350 nm-es fénycsöveknél.

Synergetic rovarcsapda fénycsővek.

A Synergetic izzók is zölden világítanak, mégis eltérnek az átlagos zöld izzóktól. synergetic izzó rovarcsapda A Synergetic izzók két különböző hullámhosszú UV fényt bocsátanak ki egy időben. (364nm, 540nm)

A kétféle hullámhosszú UV fénnyel működő Synergetic izzókról megállapították, hogy a rovarfajok szélesebb körét képesek vonzani.

A Synergetic izzó a piacon kapható leghatékonyabb, és legértékesebb izzók. Synergetic izzók találhatók a leghatékonyabb, és legjobb rovarcsapdákban is, mint pl. EDGE

A Synergetic fénycsövek 40%-al hatékonyabbak a “sima” rovarcsapda fénycsöveknél! Élettartamuk is átlag feletti 8000 óra!

(Szilánkbiztos változatban is kapható!)

 

Brand

Synergetic

Synergetic márkalogó

Érdekelhetnek még…